18.05.2014. | Автор:

Розпочався Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії
Переможці фотоконкурсу будуть визначені вересня під час святкування Денька туризму України. Асоціація журнальчикістів «Туристичний прес-клуб України» за підтримки Державного агентства України з туризму та курортів, Національної Спілки журнальчикістів України та авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» розпочала IV Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії «Україна туристична».
Метою фотоконкурсу є пропагування серед громадян України та іноземних гостей нових можливостей відпочинку в Україні та формування іміджу України як привабливого місця відпочинку.
Фотоконкурс «Україна туристична» є щорічним загальнонаціональним конкурсом туристичної фотографії. За словами голови Асоціації журнальчикістів «Туристичний прес-клуб України» Ігоря Слісаренка, всеукраїнський конкурс має об’єднати як професійних фотомитців з усіх регіонів України, так і аматорів, аби створити загальноукраїнський контекст туристичної фотографії.
Минулого року учасниками конкурсу стали фотографів з усієї України, які представили на розгляд журі понад 0 робіт.
До участі у фотоконкурсі запрошуються як професійні фотохудожники, фотографи — штатні співробітники засобів масової інформації, так і фотографи-аматори. Кожен бажаючий може подати на конкурс до власних фотографій, зроблених протягом останніх двох років.
Найкращі фотороботи, які стануть переможцями фотоконкурсу, будуть представлені на фотовиставках в українських культурних центрах та Посольствах України за кордоном, а також під час міжнародних туристичних форумів у Києві.
Партнерами 4-ого Всеукраїнського конкурсу туристичної фотографії стали: авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», туристична фірма «Терра інкогніта», оператор «Eureka» та видавництво «Балтія-друк».

Комментарии закрыты.